Om mig

Sedan september 2014 representerar jag Norra och Östra Skåne i riksdagen. Jag är gruppledare i miljö- och jordbruksutskottet och var tidigare gruppledare i skatteutskottet. Dessförinnan har jag suttit i finansutskottet och civilutskottet.
annika_4114 (2)

Klicka här för högupplöst bild.

Riksdagens hemsida kan du läsa mer om vad jag har gjort i Riksdagen.

Här kan du ladda ner mitt CV.

Mer om mig

Jag är 37 år och jag bor med min man och våra båda barn i vackra Åhus. Jag kommer ursprungligen från Kristianstad, men sedan jag tog studenten har jag arbetat och studerat i Lund, Uppsala och spanska Granada.

Jag är utbildad jurist och har fullgjort tingstjänstgöring vid Hässleholms tingsrätt. Innan jag blev riksdagsledamot arbetade jag som kronofogde. Dessförinnan har jag även jobbat som biträdande jurist på advokatbyrå och som systemvetare på Tetra Pak. Det politiska engagemanget började i Moderata Ungdomsförbundet och fortsatte sedan i Fria Moderata Studentförbundet och i kommunpolitiken i Lund, Uppsala och Kristianstad. Jag är nu ordförande för Moderaterna i Kristianstad.

Den fritid jag inte ägnar åt familjen och politiken spelar jag gärna tennis, springer, lagar mat och svingar kettlebells.

Du är alltid välkommen att höra av dig med frågor! Det gör du enklast genom att fylla i formuläret under ”Kontakt” här på hemsidan.

Print Friendly