Vilken vecka!

Det har varit en otroligt intensiv vecka. Som ni säkert inte har missat, så hade vi en lång omröstning i tre omgångar när det gällde val av andre vice talman. I dag blir det Stefan Löfvens regeringsförklaring och efter det går Alliansen i skarp och hård opposition. Min hemmahamn ser ut att bli finansutskottet och det är jag otroligt glad för.

image

Det har varit många praktiska bestyr för mig och jag har försökt att lära mig att hitta. En gång förvirrade jag mig in i talmanskorridoren och blev hjälpt av Tobias Billström, 1e vice talman. En annan gång råkade jag crasha ett sammanträde som jag definitivt inte var inbjuden till. Alla är dock väldigt vänliga så för det mesta går det bra!

image

Utsikten från mitt arbetsrum.

Den almmänna motionstiden har dragit igång. Hör av dig om du har idéer på motioner!

Print Friendly