Kristianstad Österlen Airport

I dag återinvigdes Kristianstad Österlen Airport med tillägget ”Österlen” i namnet.

logo_kidairport

Flygplatsledningen vill med namnbytet få fler att upptäcka flygplatsens geografiska läge. Många som velat ta sig till Österlen har tidigare åkt till andra flygplatser i Skåne av den enkla anledningen att de inte har känt till Kristianstad Österlen Airports läge. De som bor i stockholmsområdet och som vill ta sig till sommarstället på Österlen kan enkelt göra det – också bara över helgen.

Flyglinjen, som trafikerar sträckan Kristianstad Österlen-Arlanda har från och med i dag börjat flyga med nya jetplan på linjen och de förkortar därmed restiden med 20 minuter. Tack vare detta kan jag och många med mig ta oss från hemmet till Arlanda på bara två timmar ”dörr till dörr”. En av fördelarna med att Kristianstad Österlen airport är en relativt liten flygplats är att det är oerhört korta väntetider på flygplatsen. Dessutom är det enkelt – och gratis – att parkera precis utanför.

Print Friendly

En reaktion på “Kristianstad Österlen Airport

Kommentarer inaktiverade.